KVOTE

REZULTATI


Ako Google Play ne dozvoljava instaliranje aplikacije na teritoriji zemlje u kojoj se nalazite, sa ove stranice možete da skinete “APK” (instalacioni fajl) i da ga sami instalirate na Vaš Android telefon!

Da biste instalirali aplikaciju, potrebno je da imate telefon sa minimalno 10 MB slobodnog prostora, i Android noviji od verzije 2.3.

Omogućavanje instaliranja aplikacija preuzetih van Google Play prodavnice

Pre svega, potrebno je omogućiti instaliranje aplikacija iz tzv “nepoznatih izvora”, odnosno instalaciju aplikacija koje nisu preuzete sa Google Play prodavnice, a to ćete uraditi na sledeći način:

1. Kliknite na "Podešavanja"> (Settings).

2. Izaberite opciju "Zaštita" (Security).3. U delu “Administracija uređaja” videćete opciju “Nepoznati izvori” (Unknown sources).Ako vam je ta opcija štiklirana, onda odmah možete da preuzmete našu aplikaciju, a ako nije – štiklirajte je.4. Klikom na dugme “OK” potvrdite da želite da dozvolite instaliranje aplikacija.Sada je Vaš telefon spreman da instalirate aplikaciju PinnBet!

Preuzimanje i instaliranje aplikacije

Kada ste omogućili instaliranje aplikacija na telefon, možete odmah da preuzmete PinnBet APK klikom na dugme ispod:Kada preuzmete aplikaciju pokrenite instalaciju klikom na Instaliraj (Install).Nakon par trenutaka završiće se instalacija i možete da pokrenete PinnBet Android aplikaciju na Vašem uređaju!   Tiket
 Sistem
 Ukupna kvota
0,00 
 Broj tiketa
 Ulog
 Moguci dobitak
0,00 
 Obriši tiket  Odigraj...